Винуватиця кривавої ДТП у Харкові Зайцева у колонії засмагає на сонці
Україна

Винуватиця кривавої ДТП у Харкові Зайцева у колонії засмагає на сонці

17 червня 2020, 16:21
0
0
Сподобалось?
0

У мережі з’явилися фото відбування покарання засудженої за смертельний наїзд на 6 людей у Харкові Олени Зайцевої. 

Світилини опублікувала Олександра Загранична, пише OBOZREVATEL.

«На фото вбивця Зайцева і ще одна мажорка на ім'я Валя. Ось так відбувають покарання ті, у кого є гроші, і ті, у кого їх немає», – написала жінка, проілюструвавши різницю знімком буднів інших засуджених. 

Адміністрація колонії підтвердила достовірність фото. За словами начальника Покровського виправного центру №79 Інни Мицюк, Зайцева перебуває у відмінних від інших умовах, оскільки відбуває покарання у секторі тих, кого засудили за злочини з необережності. 

«Вони повністю ізольовані від інших засуджених. Усього в секторі, разом із Зайцевою, їх шестеро», – пояснила вона, додавши, що такі засуджені не можуть вільно пересуватися по території закладу, бо це заборонено законодавчо. 

«Вони постійно перебувають тільки в секторі, у них своє маленьке подвір’я. Не можуть мати при собі мобільні, а телефонні розмови дозволені тільки у черговій частині, під наглядом адміністрації», – додала Мицюк. 

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року у Харкові на перехресті вулиці Сумської і провулка Мечникова сталося зіткнення «Лексуса» 20-річної Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора з перевищенням дозволеної швидкості, та автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. В результаті ДТП на місці загинули п'ятеро осіб, ще одна людина померла від травм у лікарні.

26 лютого 2019 року Київський районний суду Харкова визнав Дронова та Зайцеву винними у скоєнні ДТП і призначив їм покарання у вигляді позбавлення волі термінами по 10 років кожному з позбавленням права керувати автомобільними засобами на три роки. 

Зайцева, її захисник Юлія Плетньова та адвокат Дронова Сергій Перепелиця подали апеляційні скарги. Однак суд залишив вирок у силі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися