Терористи на осиці повісили головного міліціонера Маріуполя
Україна

Терористи на осиці повісили головного міліціонера Маріуполя

11 травня 2014, 16:56
1
0
Сподобалось?
0

 

Шок: керівника Маріупольського міського управління міліції Валерія Андрощука, якого напередодні викрали сепаратисти, знайшли повішеним. Розправилися з головним правоохоронцем через його вірність присязі.

Убивство міліціонера виправдовує проросійський сайт «Новороссия». У ресурсі, зокрема, йдеться, що такий вирок Андрощуку виніс так званий «народний суд». «Провинився» тим, що нібито спробував віддати наказ своїм підопічним про розгін із застосуванням вогнепальної зброї сепаратистської демонстрації 9 травня. Тоді, у п'ятницю 9 травня, близько шести десятків терористів, озброєних автоматами, атакували міськвідділ міліції. Тоді Олег Ляшко у своєму Твітері написав: «З палаючої будівлі УВС його (Андрощука) на машині намагався вивезти один відставник. Їх авто підрізав джип, бойовики поранили ножем водія, а Андрощука запхали в багажник і повезли у невідомому напрямку».

І ось черговий кривавий фінал: «Народний суд», як надзвичайний юридичний орган, на правах військового трибуналу засудив Андрощука Валерія Миколайовича до вищої міри покарання. Вирок приведений у виконання на осиці в лісосмузі на північній околиці Маріуполя бійцями батальйону «пам'яті 2 травня» Луганської народної армії», - йдеться на сайті «Новоросії». Знайшли тіло правоохоронця в районі маріупольського аеропорту.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • вадим
    вадим

    Повідомити про всіх хабарників можна тут http://habaram.net Шановні громадяни України! Скажемо «Стоп Корупції та Несправедливості» Напишіть та надайте дані про чиновника-корупціонера чи будь - який інший факт порушення прав людини у Вашому рідному селі чи місті, об'єднуйтесь заради досягнення спільної мети-справедливої, прозорої, демократичної країни. Ти - громадянин України, Ти гідний чесного та демократичного суспільства, яке на даний час знаходиться в жахливому корумпованому стані, лише об'єднавшись суспільство зможе гідно протистояти корумпованим органам влади, які зі своєї сторони повинні сприяти розвитку суспільства, а чиновники - корупціонери діють виключно в своїх власних інтересах. Якщо, ТИ не байдужий до майбутнього своєї країни і бажаєш захищати свої інтереси та інтереси своїх близьких: Винеси на загальне обговорення корупційну діяльність свого населеного пункту! Ссылка www.habaram.net

    11 травня 2014, 19:29
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися