Кацапи з Сибіру скуповують житло в Маріуполі
Україна

Кацапи з Сибіру скуповують житло в Маріуполі

23 вересня 2023, 10:00
0
0
Сподобалось?
0

Знищивши українську перлину біля моря з різних видів зброї, російські окупанти заселяють Маріуполь етнічними кацапами. Як свідчать російські соцмережі, житло в приморському місті дуже популярне у мешканців крайньої півночі, сибіру й далекого сходу.

Російська влада розробила «план розвитку» тимчасово окупованого Маріуполя, згідно з яким планує збільшити його населення за рахунок міграції з росії. На окуповані землі завозять заробітчан та держслужбовців із депресивних російських регіонів. А місцевих мешканців примусово депортують до рф. Такі дії підпадають уже під ознаки геноциду згідно міжнародного права. Але рашистам на право і закони плювати. Щоб заохотити своїх громадян оселятися у зруйнованому бомбардуваннями Маріуполі, вони заманюють бажаючих погріти боки на Азовському морі пільговими іпотеками. І росіяни активно скуповують квартири, будинки та земельні ділянки в приморському місті, вважаючи це хорошим вкладенням грошей. Про цинізм і совість тут не йдеться. Особливо приваблює маріупольська нерухомість невисокими цінами мешканців сибіру, далекого сходу та інших віддалених російських регіонів. Бо ж непогано мати свою квартирку з видом на море та з «хорошою екологією». Дарма, що вона на кістках і крові українців. Для кацапів то не вперше заселятися в українські хати, в яких ще не охололи спогади про колишніх господарів. Так вони заселялися на Донбасі і в інших областях України після Голодомору 1932-1933 р.р. Так вони захопили Крим, і тепер добираються літаками, потягами за тисячі кілометрів на кримські пляжі. Уявити тільки: вісім годин летіти з далекого сходу чи сибіру, потім ще дві доби у потязі – і все тільки заради того, щоб «поддержать туристическую отросль россии»!

Так вони планують «обживати» Маріуполь та інші окуповані українські міста. А ми дивувалися, для чого їм наші території, коли в самих землі чи не найбільше в світі. Виявляється, пересічному росіянину з неозорих сибірських країв таки хочеться південного тепла і квартирку «с видом на море». І «дядя путин» їм це подарував. Не дивно, що вони знов за нього проголосують. Чи встигнуть ненаситні кацапи натішитися теплом українського півдня – питання до ЗСУ. І закон бумеранга ще ніхто не відміняв. Кров маріупольців, на кістках яких рашисти будують нібито нове місто, волає до помсти. Отож вкрадене рано чи пізно доведеться повертати.

Олеся ВЕРЕСКОВЕЦЬ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися