Спецбатальйон «Дніпро» бере під контроль кілька районів Донеччини і згортає референдум
Україна

Спецбатальйон «Дніпро» бере під контроль кілька районів Донеччини і згортає референдум

11 травня 2014, 20:23
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні спецбатальйон Нацгвардії «Дніпро», сформований за ініціативи губернатора Дніпропетровщини Ігоря Коломойського, взяв під контроль місто Красноармійськ на Донеччині. Біля міськради та управління міліції виставлена озброєна охорона, облаштовані кулеметні точки. Міськвідділ, окрім того, за свідченнями очевидців, блокований броньованими інкасаторським машинами «ПриватБанку».

Нацгвардійці також згорнули діяльність організаторів псевдо референдуму.

Заступник голови Дніпропетровської державної обласної адміністрації Геннадій Корбан так прокоментував ситуацію для «Цензор.Нет»:

«На прохання жителів Донецької області, з причини втечі і ухиляння від виконання службових обов'язків деякими чиновниками місцевої влади і правоохоронних органів, для боротьби з масовими грабежами, вбивствами і викраденнями людей, добровольчий батальйон МВС України «Дніпро», а також батальйон Територіальної оборони Дніпропетровської області сьогодні, 11 травня, приступає до патрулювання території Червоноармійського, Добропільського, Великоновоселівського, Александрівського районів Донеччини. Мета операції - підтримка правопорядку, нейтралізація мародерів, бандитів, кримінальних елементів. Прохання до донеччан сприяти патріотам Дніпропетровщини, який пришли на допомогу своїм братам і сестрам. Ми, українці, своїх у біді не кидаємо».

http://www.youtube.com/watch?v=ujxSZ60bJL8

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися