«Прийшли привітати родичів з Різдвом»: на Донеччині окупати вбили цілу сім'ю з дітьми
Україна

«Прийшли привітати родичів з Різдвом»: на Донеччині окупати вбили цілу сім'ю з дітьми

13 січня, 12:58
0
0
Сподобалось?
0

6 січня росіяни вдарили ракетами С-300 по Покровську та селу Рівне Мирноградської громади Донецької області. Внаслідок удару загинули 11 мирних жителів, серед яких п'ятеро – діти.

У селі Рівне в одному будинку загинула молода родина з дітьми та їхні родичі.

Того дня, 6 січня, молоді батьки Даша та Олександр Самофалови, їхні 3-річна дочка Єва та 7-річний син Руслан прийшли до будинку мами Олександра у селі Рівне Мирноградської громади, щоб привітати її з Різдвом. Вони принесли із собою частування.

Сім'я вже рік жила у Києві, куди переїхала через війну. До родичів вони приїхали на новорічні свята, після старого Різдва вже мали намір повертатися.

До привітань долучився і 9-річний Богдан, син брата Олександра Сергія, який зараз служить у ЗСУ та захищає Україну.

Рідні зібралися у вітальні – і тут почався обстріл. Перша ракета влучила неподалік. Мама Даші якраз зателефонувала їм, щоб дізнатися, чи все гаразд. А друга ракета поцілила просто у будинок. Після цього на дзвінки уже ніхто не відповідав...

Рятувальники кілька днів розбирали завали. На жаль, упізнати загиблих можна буде лише за аналізами ДНК.

Знайомі сім'ї розповіли, що Даша народилася та росла у місті Мирноград на Донеччині. Дівчинка була дуже доброю та сором'язливою, оптимісткою по життю.

"Вона завжди усміхалася. Вона була дуже розумною дівчиною, із золотою медаллю закінчила школу. Захоплювалася східними танцями, а ще співала у церковному хорі", – каже одна із подруг.

Із Сашком Даша була знайома давно, вони разом були в одній компанії. А одружилися у 2015 році. На сторінці в одній із соцмереж збереглися весільні фото Даші і Сашка. У 2017 році у них народився первісток, син Руслан.

Молоді люди були дуже щасливі, бо дуже хотіли дитину, мріяли про велику та дружну родину.

Сашко взяв на себе обов'язки глави сім'ї. Спочатку він працював у шахті, потім почав працювати на СТО. Він дуже захоплювався автомобілями.

Даша працювала в онлайн-магазині, продавала одяг, взуття. Вже коли в сім'ї було двоє дітей, вона повністю зайнялася домашнім господарством.

Знайомі кажуть, що старший син за характером був дуже схожий на маму – такий же сором'язливий та скромний, але дуже тямущий. Найбільше він любив збирати конструктор LEGO.

Молодша донька Єва була дуже добра, ласкава, щедра дівчинка. Завжди захищала свого братика.

Також внаслідок ракетного удару загинув 9-річний Богдан – син брата Олександра. Тепер він приїхав у село, щоб займатися похороном рідних – сина, родини брата та своєї мами. У Даші залишилися мама, брат та сестра.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися