«Порожнє місце»: у Зеленського відповіли на погрози Кремля
Україна

«Порожнє місце»: у Зеленського відповіли на погрози Кремля

14 квітня 2022, 11:35
0
0
Сподобалось?
0

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на погрози екс-президента РФ Дмитра Медведєва. Вони стосувалися затримання кума Путіна Віктора Медведчука.

В ОП зазначили, що світ сприймає Медведєва як "порожнє місце". а РФ намагається "реанімувати політичних мерців". Реакція Подоляка з'явилася в Telegram.

"У Кремлі його не поважають". Медведєв сьогодні погрозами відповів на затримання Віктора Медведчука. Зокрема, він назвав українську владу "виродками". Не сподобалась йому й ініціатива щодо можливого обміну кума Путіна на полонених українців. Він порадив українській владі "уважно озиратися на всі боки і міцно замикати двері на ніч, щоб самим не опинитися серед осіб, яких обміняють".

Подоляк після цих "заяв" Медведєва нагадав, що він наразі не має впливу в РФ. "Пан Медведєв був президентом і прем'єр-міністром Росії протягом 14 років, але його єдиний спосіб нагадати про себе сьогодні – сказати щось стосовно України. Сказати бридке, гидке й традиційно дурне. Щось схоже на сентенцію про "бідного Медведчука". Утім, суб'єкт Медведєв абсолютно точно не має жодного впливу в Росії. Його команда була звільнена з уряду, а когось навіть заарештували. Ніхто в Кремлі його не поважає. Не дивно, що навіть російське суспільство присвятило йому спеціальний хештег — #Жалкий", - написав Подоляк.

Він також додав, що складно посперечатися з цією оцінкою. Водночас Подоляк наголосив, що у світі до Медведєва взагалі ставляться як до "порожнього місця". "Дивно, що останнім часом РФ постійно вдається до реанімації "політичних мерців", - підсумував Подоляк.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися