Жителі Луганщини розповідають, що російські танки щодня заходять на територію України
Україна

Жителі Луганщини розповідають, що російські танки щодня заходять на територію України

11 липня 2014, 11:27
1
0
Сподобалось?
0

У соціальних мережах жителі Суходільська Луганської області повідомляють, що кожен день з Ростовської області через кордон їдуть російські танки. Про це на своїй сторінці у соцмережі написав військовий журналіст Роман Бочкала, який працює у зоні АТО, повідомляє  УНІАН.

«З приводу заходу російської техніки в Україну. Змістовний пост жителя Суходільська (Краснодонський р-н, Луганська область): «У нашому Суходільську мало хто підтримує сепаратистів, але люди просто бояться говорити, хоча всі знають, що через наше місто, щодня їдуть танки, БТРи, в інтервалі з 1:00 до 3:00 ночі", - йдеться в повідомленні.

Жителі називають конкретні місця, де російська військова техніка перетинає кордон: «Село Поповка, селище Північний, село Біленьке - де шахта 2-га Північна (прикордонних постів там ніколи і не було). Всі дороги виходять на шахті Суходольська-Східна (це єдиний орієнтир серед полів), частина колони може повернути ліворуч повз шахти через Урало-Кавказ на Ізварине, інші їдуть прямо, в'їжджають в Суходільськ та по вул. Шосейній, яка переходить в вул. Мамая, доїжджають до траси Краснодон-Луганськ, там де дорожній міст, перед заводом Юність».

За словами місцевих жителів, повідомляє журналіст, 3 липня близько трьох годин ночі шахтарі, які поверталися зі зміни на шахті, зіткнулися з колоною бронетехніки і машинами в Суходільську на зупинці Водяне.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Саботаж или не проф
    Саботаж или не проф

    Сколько можно наступать на одни и те же грабли. Все это уже было в Югославии. Необходимо просто предупредить всех мирных жителей об обстреле, дать время 2-3 часа на выход из зоны обстрела , а потом зачистить все, что осталось. Нужно беречь солдат, а наши генералы только наезжают в зону АТО, когда туда пребывает президент или какая-либо комиссия, а потом руководят с Киева. Был единственный боевой генерал Кульчицкий, так его свои же генералы с нацгвардии и сдали, чтобы не выделялся.

    11 липня 2014, 12:44
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися