Євген із позивним «Да Вінчі» мріє після війни відбудувати рідну Горлівку
Україна

Євген із позивним «Да Вінчі» мріє після війни відбудувати рідну Горлівку

9 жовтня 2023, 12:14
0
0
Сподобалось?
0

Військовий Євген із позивним «Да Вінчі»  служить вже третій рік за контрактом.

«Щодо позивного, то це просто співпадіння, - відразу уточнює військовий, - так мене назвав командир ще в 2021 році, через творчий підхід до виконання завдань».

 На питання чому вирішив піти на службу, замислюється: «Чесно кажучи, конкретної відповіді немає. Якось зустрів друга, який служив тоді і зараз служить в одній з бригад ДШВ, він запропонував мені прийти. Ну я і прийшов».

Повномасштабне вторгнення зустрів під час проходження сержантських курсів. У складі трьох гелікоптерів полетіли на Гостомель. «Там ми були майже три тижні, які зараз здаються однією миттю, - згадує Євген, - потім звідти вивели. Два дні на відновлення і по бригадам».

«Що особисто мене мотивує бути в лавах ЗСУ, а саме в ДШВ – я з міста Горлівка Донецької області. Ще в 2014 році в мене забрали все, що я мав і оголосили «прєдатєлєм молодой рєспублікі». Я звідти поїхав і, мабуть, сенсом мого життя зараз є бажання на танку повернутися в ту Горлівку і збудувати нову – гарну і сучасну. Повернути туди батьків, щоб вони жили в своїй квартирі, а не поневірялися по зйомним помешканням. Я хочу повернути своє місто, в якому я народився, виріс, отримував освіту. Особисто мене мотивує саме це».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися