За останніми даними на збитому терористами «Боїнгу» було 298 людей
Україна

За останніми даними на збитому терористами «Боїнгу» було 298 людей

18 липня 2014, 10:22
0
0
Сподобалось?
0

Як ми повідомляли, вчора під час польоту на висоті 10100 метрів був збитий літак «BOEING 777-200» «Малайзійські авіалінії», який виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур. За уточненими даними відомо, що на борту, окрім 15 членів екіпажу, було 283 пасажира, а не 280 як повідомлялося раніше (загинули ще троє зовсім маленьких дітей)

Є вже майже стовідсоткові дані щодо етнічної приналежності загиблих. Так у літаку було 154 громадянина Нідерландів, 43 - Малайзії, 27 - Австралії, 23 - США, 12 - Індонезії, 9 - Великої Британії, 4 - Німеччини, 4 - Бельгії, 3 - Філіппін, 1 - Канади. Також ще 18 пасажирів поки не встановлені.

На ранок сьогоднішнього дня рятувальники виявили тіла 121 загиблого. До аварійно-пошукових робіт залучено від ДСНС України 95 чоловік особового складу та 18 одиниць техніки. Роботам заважає присутність на місці бойовиків.

Також відомо, що серед уламків літака уже знайшли два бортових самописці. Їх терористи планують вивезти в РФ, тоді як світова спільнота вимагає міжнародного незалежного розслідування.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися