Історія порятунку кота Тоши, який постраждав під час ракетного обстрілу Києва 2 січня 2024
Україна

Історія порятунку кота Тоши, який постраждав під час ракетного обстрілу Києва 2 січня 2024

12 січня, 14:23
0
0
Сподобалось?
0

Після нещодавньої масованої ракетної атаки росіян весь світ облетіла світлина, на якій поліцейський виносить із задимленої багатоповерхівки на руках кота, загорнутого у рушник. Знімок розчулив всіх користувачів Мережі.

Звати домашнього улюбленця Тоша. Йому 2,5 роки. Після падіння уламків ракети на будинок тварина дуже злякалася і втекла. Господарі не хотіли залишати квартиру без свого домашнього улюбленця, але поліцейський їх запевнив, що знайде його і врятує. Свою обіцянку чоловік виконав.

Власниця кота Людмила розповіла нам, що кіт зараз почувається добре. Цікаво те, що народився він у День Незалежності України – 24 серпня, і це дуже символічно.

Фото порятунку котика стало джерелом натхненням для українських митців. Знімок рятувальника з котом, яке зробило подружжя фотографів Костянтин і Влада Ліберови, облетіло всі соцмережі.

Також завірусився малюнок юної художниці з Бучі – Анастасії Бобрик, яка зараз живе у Великій Британії і веде щоденник, у якому відтворює і описує жахи цієї війни.

Малюнок Анастасії побачила і власниця кота Тоші – Людмила. Вона знайшла у Мережі маму дівчинки і подякувала їй:

"Добрий день, Євгеніє! Мої підписники скинули фото малюнку вашої доньки, вона намалювала з фото, на якому мій котик, якого врятував поліцейський. Просто хотіла подякувати вам і вашій талановитій дівчинці", – написала жінка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися