Лише пакетик чаю – і ванна кімната сяятиме чистотою
Україна

Лише пакетик чаю – і ванна кімната сяятиме чистотою

2 лютого, 14:30
0
0
Сподобалось?
0

Найбільше від вапняного й мильного нальоту потерпає ванна кімната. А для власників душових кабін це справжня халепа, бо доводиться боротися з цією проблемою практично кожного дня. Але це можна виправити доволі швидко і без надмірних зусиль за допомогою одного пакетика зеленого чаю.

Цей продукт легко позбавить проблеми розводів, накипу та вапняного нальоту на стінках душової кабіни, кранів та інших поверхонь у ванній кімнаті.

Як швидко позбутися вапняного нальоту за допомогою зеленого чаю

Зелений чай вкрай корисний для здоров’я завдяки вмісту антиоксидантів, вітамінів і мінералів. Але його користь цим не обмежується – за допомогою напою можна швидко схуднути, омолодитися і навести чистоту та блиск у ванній кімнаті, а саме позбутися мильного й вапняного нальоту на різних поверхнях.

Все доволі просто. Для цього знадобиться заварити пакетик зеленого чаю без домішок і дати йому охолонути. Потім настій треба налити до пульверизатора і розпилити на поверхні, які потребують очищення. Далі за допомогою мікрофібри протріть оброблені ділянки і змийте водою. Якщо бруд в’ївся, можна застосувати стару зубну щітку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися