Рюкзаки для чоловіків: комфорт і зручність
Україна

Рюкзаки для чоловіків: комфорт і зручність

15 лютого, 18:40
0
0
Сподобалось?
0

Рюкзаки – надійний аксесуар на всі випадки життя. Із цим складно не погодитись. Рюкзак для чоловіків залишається найзручнішим атрибутом для перенесення дрібних речей, оскільки не стискує рухів тіла, руки дозволяє тримати вільними.

Це найбільше цінують чоловіки, які ведуть активний спосіб життя та хочуть мати при собі надійний рюкзак чоловічий, здатний вмістити документи, ноутбук, спортивний одяг для походу до спортзалу, книги та інші предмети та речі.

Всередину можна покласти все, що потрібно, адже місця та відділень буде достатньо.

Рюкзаки чоловічі: популярність

За останні кілька років вироби набули неймовірної популярності у всьому світі, й серед чоловіків – у тому числі. Представники сильної статі:

  • використовують рюкзаки під час подорожей;
  • носять на роботу;
  • беруть із собою в магазин тощо.

Така популярність зрозуміла, тому що вироби зручні, дозволяють легко переносити велику кількість особистих речей, створювати оптимальний для себе образ. При цьому кожен новий сезон вносить свої корективи в тренди. Так, у свій час великим попитом користувалися невеликі рюкзаки, потім навпаки – віддавалася перевага великим моделям. Розглянемо, які вироби можна придбати.

Різновиди чоловічих рюкзаків

Актуальними моделями міських виробів є класичні, рюкзаки-слінг, трансформери, складні варіанти.

Слінг

Це сучасний рюкзак невеликих розмірів, трикутної форми. Зазвичай об`єм становить до 20 літрів, відділення для ноутбука немає. Носять такий виріб, використовуючи одну лямку, яка надівається навскіс.

Класична модель

Може мати ємність 20-40 літрів: буває компактною або досить місткою. Це вироби стандартної прямокутної форми, часто зі спеціальним відділом для перенесення ноутбука. Носять такий рюкзак, використовуючи дві лямки, за спиною. Варіант універсальний та ідеально підходить для щоденного носіння.

Міський складний рюкзак

Виготовлятимуть моделі із гнучкої та дуже міцної та тканини, на них немає відділень, кишень. По суті це складена сумка, яку можна переносити в кишені, але якщо стає потрібен рюкзак тканину розкручують і отримують містке відділення. Такий рюкзак можна носити на двох лямках за спиною, виглядає він досить незвичайно та стильно.

Трансформер

Новий різновид міського рюкзака, виготовляється з еко чи натуральної шкіри. Ці моделі нерідко використовуються діловими чоловіками, яким доводиться носити строгі костюми. Лямки в такому рюкзаку можна відстебнути або сховати, в результаті чого він легко перетворюється на діловий стильний портфель.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися