Коаліція «розвалилася», Яценюк подав у відставку...
Україна

Коаліція «розвалилася», Яценюк подав у відставку...

24 липня 2014, 19:18
4
1
Сподобалось?
1

 

Арсеній Яценюк більше не прем'єр-міністр України. Він подав у відставку.

Про це повідомляє Еспресо tv. Причина такого кроку - розвал парламентської коаліції.

Перед цим під час вечірнього засідання голова Верховної Ради Олександр Турчинов оголосив про розпуск парламентської коаліції в парламенті. «Сьогодні, 24 липня 2014 року, на пленарному засіданні  голови депутатської фракції УДАР, та «Свободи» заявили про вихід з коаліції - всього 71, і подали відповідні документи, які підтверджують рішення нардепів», - поінформував Турчинов. Також заявили і подали заяви про вихід зі складу коаліції ще 19 нардепів. В результаті і було оголошено припинення дії парламентської коаліції «Європейський вибір» 7-го скликання.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Всеволод
    Всеволод

    Таке враження, що вся країна вже розвалюється і власне тому ці крикуни і кинулись втікати щоб зняти з себе відповідальність. Вони навіть нічого розумнішого ніж звинуватити кпу не придумали, хоч комуняки ніколи не були при владі.

    24 липня 2014, 19:49
    Відповісти
  • всім
    всім

    Грошей немає а скільки кредитів взяли куди гроші пішли на Кіпр мабуть?

    24 липня 2014, 20:29
    Відповісти
  • 7809
    7809

    В действительности Яценюк за все годы не показал себя ничем хорошим. Балабол и деструктив. Верный ученик Тимошенко-Капительман. Те территориальные проблемы что мы сейчас имеем во многом благодаря этим двум. Он вместе со своей учительницей должны наконец исчезнуть с политики вообще. Недавно он объявил об том что скоро начнет небывалую приватизацию в которой должно быть прихватизовано 1500 стратегических предприятий. Он враг №1 государственности Украины, конечно вместе с Цылей Тимошенко-Капительман. И надо подумать, может должна исчезнуть и партия "Батькивщина", которая создана под этих двоих негодяев и все депутаты там верно им служат.

    25 липня 2014, 11:22
    Відповісти
  • Прохожий
    Прохожий

    Якщо здраво задуматись, то які досягнення майдана. До влади прийшли люди які нічим не кращі Януковича тільки спекулюють українськими й європейськими цінностями. А прийшли тільки заради збагачення себе й своїх. Плюс територіальні втрати й війна яка невідомо коли й головне чим закінчиться. І якщо хтось вважає що на майдан вийшов народ, дуже помиляється. Майдан спровокували політики які зараз при владі. Яценюк весь 2013рік намагався підняти, Не виходило. Вийшло тільки в кінці року. Але зараз головне не втратити території.

    25 липня 2014, 11:50
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися