Як звертатися до янгола-охоронця, щоб здійснилися ваші мрії
Україна

Як звертатися до янгола-охоронця, щоб здійснилися ваші мрії

26 березня, 14:00
0
1
Сподобалось?
1

Духовні наставники та езотерики говорять, якщо налагодити комунікацію зі своїм янголом-охоронцем, тоді можна отримати його "супровід" і нічого не боятися.

Розповідаємо про сім важливих правил, які допоможуть налагодити зв’язок зі своїм янголом-охоронцем.

Ввічливе ставлення. Янголи-охоронці відносяться до тих сил, які ведуть нас у цьому житті. Їх ще називають нашими кураторами. Тому до них варто ставитися з повагою і не турбувати через усілякі дрібниці. Бесіду з ними краще вести подумки, просто розповідаючи про свою проблему.

Для янголів існує кілька варіантів розвитку подій. Важливо пам’ятати, що життя багатоваріантне, тому ваша мрія може збутися не так, як ви собі запланували. Але ваш янгол-охоронець підбере найкращий варіант саме для вас із усіх можливих. Щоб реалізація вашого бажання не зашкодила ні вам, ні іншим людям.

Якщо ви не знаєте, як діяти у тій чи тій ситуації, запитайте у янгола-охоронця подумки, що вам робити. Відповідь може прийти найближчим часом декількома способами. Це може бути підказка вашого внутрішнього голосу, уривок фрази, пісні, зустріч із дивною людиною тощо. Це означатиме, що ваш янгол-охоронець дає вам підказку, тому не варто вагатися чи боятися дослухатися до неї.

Вам дадуть відчути правильний шлях до реалізації задумки. Коли ви про щось просите чи запитуєте у свого янгола-охоронця і відчуваєте, що вже отримали відповідь, не вагайтеся. Треба ставати до вирішення питання тим шляхом, на який вам вказує ваш внутрішній голос чи зовнішні підказки. Якщо у вас немає можливості здійснити задумане, тоді слід почекати, ваш янгол допоможе вам у вирішенні питання.

Не слід перевіряти силу янголів. Не варто перевіряти янгола-охоронця і ставити запитання, на які ви вже знаєте відповідь. За це ви можете отримати покарання або втратити його захист.

Не запитуйте свого янгола-охоронця, як вам розбагатіти. На такі запитання ви можете не отримати відповіді. Якщо ви дійсно хочете поліпшити матеріальне становище, то краще спитати про те, як ви можете вийти на шлях свого благополуччя. Тоді вам буде вказано найкращий і найлегший путь до вашого матеріального достатку.

Щоб янгол-охоронець завжди був з вами і допомагав в усьому, треба вранці читати молитву. Умиваючись, проговоріть про себе: «Ангел мій, будь зі мною. Буду з вірою в серці жити і з тобою дружити».

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися