Чи правда, що погасла свічка в храмі віщує негаразди
Україна

Чи правда, що погасла свічка в храмі віщує негаразди

4 квітня, 10:55
0
0
Сподобалось?
0

У Православній церкві України стверджують, що свічка є символом світла, яке перемагає темряву, та просять людей не вірити у забобони. Якщо вона згасла, то просто запаліть ще раз.

Погасла свічка – до біди: правда чи міф

Через свічку віряни звертаються до Бога. Цікаво, що у давні часи наші предки брали бджолиний віск, аби зробити свічку та принести її до церкви. Так вони дякували Господу за любов та благодать, які Він проявляє до людей.

Подібні забобони шкодять нашому духовному життю, пізнанню Господа та істинної віри. Коли в людини немає щирої віри в Бога, то "богом" для неї стає щось інше. Пам'ятайте: усі негаразди та сумніви можна побороти молитвою до Господа та щирим каяттям. Забобони ж, навпаки, перекручують істинну віру та породжують у душі страх, який і стає причиною негараздів,

– кажуть священники.

У храмі не варто зосереджуватися на свічці. Присвятіть цей час щирій молитві, яка допоможе вам та близьким людям. Загасити її може будь-що та будь-хто: легенький вітерець, власний подих та рух людини, яка стоїть поруч. Це звичайний випадок, який не несе за собою жодних негараздів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися