В Одесі активісти «Правого сектора» викинули чиновника-хабарника у сміттєвий бак
Україна

В Одесі активісти «Правого сектора» викинули чиновника-хабарника у сміттєвий бак

8 вересня 2014, 11:17
0
2
Сподобалось?
2

Активісти одеського «Правого сектора» так вирішили покарати виконуючого обов'язки директора обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Олега Руденка, якого затримували за підозрою у спробі нажитися на відпочинку дітей.

Як пише «Думська», за даними СБУ, директор відділення вимагав від керівників оздоровчих установ «відкат» за виділення засобів, спрямованих державою на літній відпочинок дітей, що у тому числі прибули з охоплених війною східних регіонів. Затримали його на місці злочину, у момент отримання 558 тисяч гривен. Чиновникові пред'явили звинувачення по ч.3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянка або отримання неправомірної вигоди службовою особою) УК України.

Активісти перестріли Олега Руденка, коли той намагався потрапити на своє робоче місце. Після нетривалої «дискусії», хлопці підхопили чиновника-хабарника за руки і ноги й віднесли до найближчого сміттєвого баку, куди й вкинули. Це, мовляв, його нове робоче місце. Усе дійство активісти відзняли на відео, яке виклали у мережу. Свій вчинок пояснили бажанням покарати чиновника, також «Правий сектор» Одеси пообіцяв, що докладе максимум зусиль, аби Олега Руденка якомога швидше притягнули до кримінальної відповідальності.

https://www.youtube.com/watch?v=P26V93LlSKk


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися