20 танків бойовиків рушили з Луганська на Щастя...
Україна

20 танків бойовиків рушили з Луганська на Щастя...

27 вересня 2014, 21:56
0
0
Сподобалось?
0

 

Ця ніч на Луганщині пройшла майже без обстрілів. Проте «рух» з боку бойовиків не припинився повністю - вони переміщують свої сили і продовжують обстрілювати мирні квартали. Є загиблі.

Як передає Еспресо.TV з посиланням на прес-службу глави Луганської ОДА Геннадія Москаля, за винятком масованого обстрілу міста Щастя, було зафіксовано ще кілька порушень бойовиками Мінських домовленостей про припинення вогню. Так із 14.10 до 14.20 з території міста Первомайськ (територія ЛНР) було здійснено 13 пострілів із міномета по місту Гірське, що знаходиться під контролем України. У результаті пошкоджені 5-поверховий будинок, 2-поверховий будинок та приватний будинок. Поранені двоє місцевих мешканців, що сиділи на лавочці (один незабаром помер у лікарні). Під час вказаного обстрілу одна з мін вибухнула недалеко від автобуса, що провозив на роботу шахтарів. Водій поранений і госпіталізований, автобус частково пошкоджений. Шахтарі не постраждали, всі шахти в м. Гірське працюють у звичайному режимі.
О 16.00. бойовики з населеного пункту Фрунзе (ЛНР) обстріляли з гранатомета блокпост Нацгвардії в районі Бахмутки. Один нацгвардієць поранений. 
Також зафіксовано переміщення важкої техніки, що є у розпорядженні терористів. Так близько 16 годин з Луганська в бік Щастя почали рухатися 20 танків бойовиків. Вони зупинилися біля селища Металіст, що за 15 кілометрів від Щастя.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися