«Ідейний» російський терорист Гіркін каже, що жителям Донбасу не слід чекати від Росії допомоги — її розкрадуть
Україна

«Ідейний» російський терорист Гіркін каже, що жителям Донбасу не слід чекати від Росії допомоги — її розкрадуть

8 жовтня 2014, 12:21
0
0
Сподобалось?
0

«Екс-міністр оборони» терористичної організації ДНР Ігор Гіркін заявив, що населення Донецької області повинне готуватися до виживання, оскільки тут реалізується сценарій Південної Осетії.

Зокрема, в інтерв'ю, розміщеному на ЖЖ, Гіркін  у відповідь на питання, як зараз слід було б діяти цивільному населенню Донбасу, відповів, що населення повинне готуватися до виживання.

«На жаль, ті люди, які зараз займаються питаннями Новоросії на території Росії, зокрема, горезвісний Владислав Юрійович Сурков, це люди, які націлені тільки на руйнування, які ніякої реальної і дієвої допомоги не забезпечать. Конкретно В. Ю. (Сурков) блискуче проявив себе у цьому відношенні в Південній Осетії, в інших регіонах, скрізь, де він знаходився, ми мали справу з «розпилюваннями» і розграбуванням замість реальної допомоги», - заявив Гіркін.

За його словами на окуповані території Донбасу прийшла команда, яка націлена на те, щоб все злити і крупно на цьому заробити. Обіцяти вони будуть дуже багато.

«Гроші дійсно виділять, але, підкреслюю, ці гроші, здебільшого, при такому керівнику і таких виконавцях - до народу не дійдуть, у кращому разі, вони частково будуть передані тим людям, яким довіряє Сурков, яких він розставляє на усіх ключових місцях, і при цьому буде забезпечена така система, яка зробить неможливим контроль над освоєнням цих засобів. Буде просто їх «розпилювання», як говорять в Росії, розграбування на усіх рівнях», - додав Гіркін.

Також він спрогнозував, що половина цих коштів залишиться на рахунках в Росії, інша половина здебільшого осяде в кишенях «тих людей, яких розставив наш великий керівник».

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися