Доба в зоні ООС:  «хлібне перемир’я
Україна

Доба в зоні ООС: «хлібне перемир’я" не діє

2 липня 2018, 09:22
0
0
Сподобалось?
0

Упродовж минулої доби, 01 липня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася контрольованою. Російські окупаційні війська, нехтуючи рішенням Тристоронньої контактної групи щодо встановлення так званого «хлібного перемир’я», вели вогонь із застосуванням переважно гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї і на окремих ділянках використовував заборонену Мінськими домовленостями зброї, -повідомляє прес-центр ООС у Фейсбук.

Противник 25 разів вдавався до провокативного вогню по наших позиціях, 2 з яких – із важкого озброєння.

На Луганському напрямку неспокійно було в районі населених пунктів Щастя, Новоолександрівка, Кримське.Минулої доби противник також відкривав вогонь у районі Світлодарської дуги. Там наші позиції обстрілювалися із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

На Горлівському напрямку російські найманці розгорнули бойові дії у районі населеного пункту Луганське, де відкривали вогонь по наших позиціях із гранатометів та великокаліберних кулеметів. На Донецькому напрямку упродовж минулої доби було тихо.

Неспокійно було на Маріупольського напрямку у районі населених пунктів Водяне, Гнутове та Широкине. Втрат серед наших військовослужбовців немає.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися