Українські партизани звітують про замах на командира банд формування «Призрак» Олексія Мозгового
Регіони

Українські партизани звітують про замах на командира банд формування «Призрак» Олексія Мозгового

8 березня 2015, 09:24
0
0
Сподобалось?
0

Вчора ввечері на Луганщині біля в’їзду до Алчевська стався замах на лідера так званої бригади «Призрак» луганських сепаратистів Олексія Мозгового.

Лідер партизанського руху Олексанлр Гладкий на своїй сторінці у «Фейсбук» повідомив, що проти ватажка бандформування спрацювали партизанами «Тіні» (група І). На шляху слідування Олексія Мозгового було закладено три міни МОН-50. Мозговий пересувався автомобілем «Ніссан Патрол», також за ним було два позашляховика «Тойота» з особистою охороною. Мозговий у своїй автівці сидів на задньому сидінні і отримав легке поранення в голову та контузію. Троє охоронців загинули, ще п’ятеро – отримали легкі поранення. Олексанлр Гладкий підкреслює, що особиста охорона ватажка складалася з росіян. Одна міна при підриві не спрацювала.

Факт замаху на Мозгового підтверджує сайт сепаратистів «Русская весна». Міни були приведені у дію дистанційно за допомогою мобільного телефона. Прихильники Мозговоого у соцмережах та коментарях про українських партизанів не згадують, натомість вважають, що замах на ватажка справа рук «президента» «ЛНР» Ігоря Плотницького.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися