У Сумах вибухнув офіс ВО «Свобода»
Регіони

У Сумах вибухнув офіс ВО «Свобода»

16 червня 2015, 10:13
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні о третій годині ранку міліціонери патрульної служби міста Суми почули вибух. Прибувши на місце події, вони побачили пожежу на першому поверсі будинку, де знаходився офіс сумського осередку ВО «Свобода» однієї з політичних партій. Вогонь охопив усе приміщення. Аби запобігти людським жертвам і поширенню вогню на квартири сумчан, які розташовувались на другому поверсі, правоохоронці викликали пожежних і організували евакуацію жителів будинку.На місце події для з’ясування обставин виїхали керівники обласного УМВС, УСБУ, Держслужби з надзвичайних ситуацій, прокуратури, вибухотехніки та експерти.

Як інформують у прес-службі УМВС України у Сумській області, міліціонери опитали свідків, охоронців установи, розташованих на прилеглій території, переглянули відео з камер спостереження. Усі опитані стверджують, що не бачили сторонніх осіб в цей час поблизу офісу. Це фактично виключає версію того, що всередину могли закинути вибухонебезпечний предмет, тобто загоряння сталося всередині приміщення

– За попередніми висновками експертів, причиною загоряння могло стати коротке замикання на електрощитовій. До того ж, там знаходилось понад 10 літрів фарби, після займання якої і міг статися вибух. Проте остаточні висновки можна буде робити тільки по результатам призначених нами експертиз, – підкреслив начальник міліції Сумської області Анатолій Річкаль.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися