Син багатодітного священика у талант-шоу «Голос. Діти»
Чернівці

Син багатодітного священика у талант-шоу «Голос. Діти»

18 квітня 2015, 10:57
1
0
Сподобалось?
0
Професійна столична сцена, повний зал глядачів, схвильований стукіт серця за спиною відомих артистів… Ці відчуття надовго запам’яталися  13-річному Арсенію Данилюку із села Шипинці Кіцманського району Чернівецької області. Голосиста «Джамайка» у виконанні хлопчика, який зростає у багатодітній родині священика, ще довго пам’ятатиметься глядачам талант-шоу «Голос. Діти». 
 
Родина Данилюків відома своєю співучістю на всю округу. Глава сім’ї, Володимир Теофілович, є настоятелем Свято-Миколаївського храму, що в сусідній Лашківці. Усі троє діток – Анастасія, Валентина та Арсеній, змалку співали у церковному хорі. Син також прислуговує у вівтарі храму та читає «Апостола». Валентина та Арсеній, до того ж, професійно займаються вокалом, є частими учасниками пісенних конкурсів.  Батьки противитися бажанню дітей спробувати свої сили на сцені не стали. Запевняють, немає нічого поганого в тому, що син із донькою не гублять свого таланту. 
Першопрохідцем у світ шоу-бізнесу стала донька Валентина. Дівчина двічі брала участь у фіналі дитячого «Євробачення», а також постійно виступала у програмі «Крок до зірок». Саме Валя, до речі, й привела меншого брата до продюсерського центру «Вікторія», де викладають заслужені працівники культури Іван Гатрич та Людмила Калинчук. Арсенію тоді було лише шість років.  Розгледівши у хлопчику талант, вчителі навіть спеціально для нього написали пісню, а також допомагали готуватися до співочих конкурсів.
– Коли оголосили кастинг на «Голос. Діти», мій викладач вислав туди фонограму, – розповідає Арсеній. – На участь у конкурсі надійшло одинадцять тисяч заявок. Я навіть не мріяв, що потраплю на сліпі прослуховування. Бо зі всіх претендентів обирали тисячу кращих, з якої лише 86 дітей потрапляли на сліпі прослуховування. 
Пісня «Джамайка», яку Арсеній Данилюк виконував під час сліпих прослуховувань, не залишила байдужим нікого з глядачів. Щоправда, із тренерів обернулася лише Тіна Кароль. Сєня зізнається, що, подаючи заявку на участь у шоу, мріяв потрапити саме в її команду. Каже, любить співати її пісні, нерідко награє їх на сопілці. Натомість матушка Оксана говорить, що, спостерігаючи з-за куліс за виступом сина, хвилювалася так, наче сама співала перед чисельною аудиторією.
– Цю пісню мені порадив Іван Гатрич, оскільки вона підходила моєму діапазону, – продовжує юний співак. – Спершу думав виконувати «Джамайку» російською мовою, однак все ж вирішили заспівати в оригіналі, італійською. Слова вчив майже місяць. 
На жаль, участь Арсенія Данилюка в «Голосі. Діти» закінчилася вже під час батлів. Із трьох конкурсантів: Романа Сасанчина, Віктора Паппа та Арсенія Данилюка, до фіналу з Тіною Кароль пішов Роман. 
– Після виступу співачка сказала, якщо Арсеній захоче продовжити співати, ми можемо розраховувати на її підтримку, – розповідає Оксана Василівна.  – Згодом усі учасники команди Тіни Кароль знялися у її кліпі «Україна – це ти». Арсеній там не тільки співав, а ще й грав на сопілці.
– Хоча в мене було мало репетицій із Тіною, багато чому навчився у неї, – підхоплює Сєня. – Кароль сказала, що маю хорошу дикцію і під час співу чітко вимовляю слова. Вона дуже тепло ставилася до всіх учасників своєї команди. Всього, що вміла сама, навчила нас: не боятися сцени, не хвилюватися під час виступу, триматися впевнено. Саме завдяки Тіні Кароль ми всі здружилися. Й досі спілкуюся з багатьма учасниками зі своєї команди. 
І хоча здобути перемогу на проекті Арсенію Данилюку не судилося,  хлопець не засмучується. З посмішкою запевняє: підросте, і неодмінно піде на «Голос країни». Бо ж виступати для нього, каже, означає дарувати радість людям.
Марія МАРТИНЮК,
Чернівецька область

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Микола
    Микола

    Хлопець - це просто чудо від природи,низький укоін батькам за сина.

    6 грудня 2015, 22:40
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися