Цілитель Василь МАЛАЙКО
Чернівці

Виживши в аварії, став бачити хвороби людини та її майбутнє

23 травня 2015, 14:58
0
6
Сподобалось?
6
Людиною-рентгеном називають буковинці Василя Малайка з Чернівців. Протягом двадцяти років чернівчанин прогнозує майбутнє та бачить людську сутність. Для цього йому достатньо лише подивитися людині в очі. 
 
Дар у пана Василя проявився у 1995 році. Дивом виживши у страшній аварії, зрозумів, що може бачити людей наскрізь. На той час Малайку було лише 20 років. Чоловік припускає, здатність знати все про людську сутність є результатом пережитого шоку.
– Отримавши цей дар, не знав, що з ним робити, панікував, – пригадує Малайко. – Інформація надходила постійно, а керувати нею не вмів. Достатньо було глянути комусь з перехожих в очі, як бачив не лише їхнє єство, а й усі хвороби. Аби якось управляти вмінням, здобув спеціальність психолога. Першими пацієнтами стали одногрупники. Дівчата часто приносили фото своїх кавалерів, аби я подивився, чи є з ними спільне майбутнє. За кілька років навчився володіти інформацією, яка мені надходить. Став консультувати людей, допомагати їм подолати складні життєві ситуації. 
Василь Малайко розповідає, аби дізнатися все про людину, йому достатньо подивитися їй в очі. Тоді він зчитує інформацію на рівні відчуттів. Що ж стосується передбачення майбутнього, то чоловік просто бачить картинки. Щоправда, каже, вони не завжди послідовні та зрозумілі. Нерідко видіння приходять Василю Малайку уві сні. 
– Люди звертаються до мене з різними проблемами. В одних нещасливий шлюб, інші хочуть багатства, у третіх проблеми в бізнесі, хтось хворіє, – продовжує ясновидець. – На жаль, дару виліковувати недуги я не маю, проте діагностувати їх можу навіть раніше за лікарів. Якось, пригадую, привели дівчинку, яка після зняття гіпсу з ноги місяць не ступала на неї. Медики не могли назвати причини. Я ж побачив, що там защемлений нерв, через це дівчинка й відчуває біль при ходьбі. Доводилося працювати й з тими, хто має ігрову залежність. Азарт – це гіпнотична хвороба, її треба серйозно лікувати. 
Також чернівчанин зізнається, нерідко до нього звертаються ті, кого  зурочили чи наслали порчу. У таких випадках Василь Малайко найперше радить піти до церкви, посповідатися та причаститися. Адже, переконує, людина захищена тільки тоді, коли її серце відкрите для Бога.
– Навіть якщо просто важко на душі, достатньо запалити вдома церковну свічку. Вона очистить від негативної енергії, – каже буковинець. – До того ж, майбутнє людини завжди в її руках. Я лише кажу те, що бачу. А вибір залишається за людиною. Який шлях обрати, залежить тільки від неї.
Марія МАРТИНЮК,
м. Чернівці
Фото автора

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися