На Буковині дівчина повісилася, бо батьки не купили планшет
Чернівці

На Буковині дівчина повісилася, бо батьки не купили планшет

23 травня 2015, 08:38
0
0
Сподобалось?
0

На Буковині 14-річна дівчина наклала на себе руки через відмову батьків купити їй планшет.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Того дня дівчина посварилася з мамою – вимагала, щоби жінка придбала їй планшет. Після відмови пішла в літню кухню. І поки батьки поралися по господарству, повісилася на мотузці для сушіння білизни. У селі кажуть – дівчина неодноразово вдавалася до шантажу, коли просила купити їй нові речі. І завжди в разі відмови погрожувала накласти на себе руки.

– Перед Новим роком вона почала вимагати у батьків, щоб вони їй придбали досить дорогий телефон. Почала вимагати від батьків планшет. Батьки купили планшет, не встигли їй дати, бо хотіли почекати певний час, в зв'язку з тим, що у неї день народження скоро мав би бути, - каже Валерій Абрамчук, Банилів-Підгірський сільський голова.

У школі, де навчалася 14-річна дівчина, ніхто не міг подумати, що одна з найкращих учениць здатна на таке.

– Ми її так в класі називали – «Марічка наша». У нас дівчатка є такі активні, а ця – спокійна, ми як почули, це для нас було... ми до тепер не можемо в себе прийти, – каже Галина Олійник, класний керівник.

Під час перегляду сторінки дівчини в соцмережі правоохоронці розгледіли в неї суїцидальні нахили. Проте, все ж схиляються до того, що дівчина просто хотіла налякати батьків та домогтися свого. Не відкидають і інші версії. Планшет, який батьки планували подарувати доньці на день народження, віддали її найкращій подрузі.

Психологи пояснюють: шантаж – це типова поведінка підлітків, аби добитися свого. Батькам у таких ситуаціях не рекомендують іти на повідку в дітей, оскільки конфлікт таким чином тільки загострюється.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися