Чернівці

80% буковинських родин виховують одну дитину

13 травня 2014, 19:46
0
0
Сподобалось?
0

 

Буковинці переважно виховують по одній дитині - такі дані чернівецьких статистів. Кожна сьома родина, де виховуються малята, не має когось із батьків. Кожен третій власник помешкання, де не чути дитячого голосу, - одинак.

Як повідомляє Головне управління статистики, опираючись на дані, отримані в результаті вибіркового обстеження умов життя домогосподарств, кількість домогосподарств на Буковині становить 305,5 тисячі. Найбільш поширені в області ті, що складаються з трьох осіб (32%).

Трохи більше половини сімей області (158 тис.) мають у своєму складі дітей до 18 років. Це один з найвищих показників у країні. При цьому більшість родин Буковини мають лише одну дитину (78%), кожна п'ята сім'я - двох дітей, і лише 1% виховує трьох і більше малят. Також залишається фактом те, що кожне сьоме домогосподарство, у складі яких є діти, не має одного чи й двох батьків.

Також статисти з'ясували, що майже половина домогосподарств Чернівецької області (148 тис.) складаються лише з дорослих осіб, з них 50 тисяч домогосподарств - одинаки, з яких 79% - особи непрацездатного віку.

Джерело: Час

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися