Хмельниччина

Забили через... несплачені аліменти

15 травня 2014, 22:12
0
0
Сподобалось?
0

 

Чоловік забув за існування сина - і за це поплатився життям. Через несплачені аліменти колишня дружина з подругою забила благовірного до смерті.

Сталося це у Дунаївцях на Хмельниччині. Як повідомляє «Газета Є», побитого чоловіка у важкому стані підібрали біля автовокзалу медики. На жаль, врятувати його не змогли. Про випадок вони сповістили міліцію.

Правоохоронці швидко встановили хід подій, що передували смерті хмельничанина. Того вечора колишня дружина загиблого щось святкувала разом зі своєю подругою. Уже добряче напідпитку вони зайшли в привокзальне кафе. А там випадково зустріли давнього знайомого, від якого одна з них виховувала 11-річного сина. На дитину той не сплачував аліменти, тож жіночки вивели п'яного чоловіка на вулицю й влаштували йому розбірки. Дати відсіч нападницям бідолаха не зміг, адже зовсім не тримався на ногах. Побивши чоловіка до напівсмерті, дами пішли геть. А швидку допомогу йому викликали лише зранку - на «103» зателефонувала прибиральниця закладу.

У потерпілого діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку важкого ступеню, мозкову кому, закриту травму живота, розрив печінки та чимало інших важких травм, несумісних із життям. Підозрювані у скоєному вже зізналися. Жінкам загрожує ув'язнення терміном до десяти років.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися