На Львівщині поліція зі штурмом відбила у рейдерів державний спиртзавод
Львівщина

На Львівщині поліція зі штурмом відбила у рейдерів державний спиртзавод

18 березня 2016, 11:58
0
0
Сподобалось?
0

Вчора зранку близько ста двадцяти чоловіків прорвались на територію ДП «Угерський спиртзавод», що у селі Угерськ Стрийського району Львіщини.  Вони почали нищити обладнання та погрожувати працівникам фізичною розправою. Як встановили правоохоронці, в Угерсько прибула колона транспортних засобів з п’ятьох автобусів та кількох супроводжуючих автомобілів без номерних знаків. Люди, котрі перебували в автобусах, прорвались на територію спиртзаводу, закрили усі входи та виставили по периметру території вартових.

Події почали розгортатися таким чином після того, як Держреєстр України, згідно указу Міністерства аграрної політики та продовольства, звільнив колишнього голову спиртзаводу Андрія Малишевського. На його місце було призначено Андрія Гнатуша, проте останній тиждень не міг потрапити на роботу. Його не допускали невідомі.

По тривозі був піднятий увесь особовий склад Стрийського райвідділу поліції. До захопленого спиртзаводу вирушив і т.в.о. начальника ГУ Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія. Він дав сторонам кілька годин, щоб з’ясувати паперові питання, а у разі загострення ситуації пригрозив штурмом. Зрештою цей крайній захід і було застосовано. Усіх причетних до блокування роботи підприємства правоохоронці затримали.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися