На Волині виявили підпільну цигаркову фабрику
Волинь

На Волині виявили підпільну цигаркову фабрику

24 січня 2023, 16:43
0
0
Сподобалось?
0

Організували нелегальний тютюновий бізнес троє мешканців Києва та Полтавської області. Підпільний тютюновий цех розмістили на території Волинської області, потужності якого дозволяли виготовляти до 20 000 пачок на добу. Для конспірації «підприємство» працювало у закритому режимі, а для маскування споживання значної кількості електроенергії встановили власну електропідстанцією.

Готова продукція реалізовувалася через мережу гуртової та роздрібної торгівлі у західних та інших регіонах країни. Для збуту продукції використовували знаки відомих тютюнових товаровиробників.

Діяльність підпільного цеху припинили оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області Нацполіції.  Вилучили лінії для виробництва та пакування тютюнових виробів, 60000 пачок цигарок, 5500 кілограмів тютюну, папір, фільтри, інші комплектуючі матеріали. Загальна вартість вилученого сягає 20 мільйонів гривень. Крім того, встановлено, що від діяльності незаконного виробництва сигарет бюджет держави не отримав майже 17 мільйонів гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися