Повірила знайомій — і втратила квартиру
Рівненщина

Повірила знайомій — і втратила квартиру

20 листопада 2014, 15:09
0
0
Сподобалось?
0

У Рівному жінка повірила шахрайці і втратила майже 450 тисяч гривень. Ошуканка втерлася у довіру до пенсіонерки, кілька років виманювала з неї невеликі суми грошей, а потім ще й відібрала оселю.
Пенсіонерка добре пам'ятає день, коли познайомилась з рівнянкою на ім'я Людмила. За кілька років жінки подружилися. Людмила запропонувала Раїсі Корчинській вкладати кошти в американський фонд і отримувати хороші відсотки.
Жінка вже достеменно й не пам'ятає скільки грошей перерахувала за три роки. Каже, приблизно 10 тисяч доларів. Жодних відсотків не отримувала. Шахрайка мотивувала це тим, що коли їх не знімати - дохід буде ще більший.
Бабуся не здогадувалася, що її обманюють. Коли помер чоловік, вона стала хворіти, тож вирішила поїхати до дочки. Постало питання, що робити з квартирою. Пані Корчинську аферистка переконала переоформити оселю на її сина, а гроші вкласти у той же фонд.
Двокімнатну квартиру у Рівному оцінили трохи більше як у 350 тисяч гривень. Коли договір купівлі-продажу був підписаний, шахрайка стала телефонувати все рідше.
Тепер так званою благодійницею цікавляться правоохоронні органи.
Надія АДАМЧУК, м. Рівне


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися