Жителька Рівного виграла джек-пот у 3 мільйони гривень
Рівненщина

Жителька Рівного виграла джек-пот у 3 мільйони гривень

14 квітня 2015, 11:15
0
0
Сподобалось?
0

Мешканка міста Рівного стала власницею лотерейного квитка, який виграв 3-мільйонний джек-пот у лотереї «Лото-Забава». Переможниця відмовилась розголошувати своє прізвище, назвалася лише Аллою, – це з міркувань безпеки. При цьому вона не приховувала намірів, куди планує «пустити» виграні кошти.  

– Відійшовши від шоку і зрозумівши, що виграш – справжня реальність, ми в сім’ї почали уявляти, скільки всього можна придбати на ці гроші та які мрії здійснити, – зізналася Алла. – А перш за все вирішили витратити частину виграшу на благодійність, допомогти українським військовим, які знаходяться у зоні АТО. Вже потім будемо розбиратись з іншими нагальними проблемами, зробимо гарний ремонт, обов’язково поїдемо подорожувати по світу…

Загалом Алла грає в «Лото-Забаву» 14 років. Періодично вигравала невеликі грошові призи, найбільший з яких становив 1000 гривень. А в своєму виграшному білеті рівнянка закреслила три горизонталі з двома пільговими клітинками, що при звичайних обставинах гарантували б виграш у майже 300 000 гривень. Проте під час минулого розіграшу ведучі оголосили, що 3 мільйони гривень будуть розіграні обов’язково. Навіть якщо ніхто не виграє джек-пот, грошовий приз дістанеться гравцеві, який буде до нього найближче. Таким чином замість 291 186 гривень Аллі дісталося три мільйони.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися