У рівненському драмтеатрі Лобода забрала плакати
Рівненщина

У рівненському драмтеатрі Лобода забрала плакати

26 листопада 2015, 10:01
0
0
Сподобалось?
0

Співачка Світлана Лобода не з порожніми руками залишала Рівненський музично-драматичний театр після свого концерту всеукраїнського турне «Пора домой». Із собою вона прихопила… кілька постерів легендарного рок-гурту «Bon Jovi» та «The Beatles» з гримерки, в яку «поселили» артистку організатори концерту.

Побачивши плакати, столична «зірка» навіть змусила своїх глядачів, яких зібрався, звісно, повен зал, чекати ледь не півгодини. Вона вимагали знайти артистів театру - господарів гримерки. У цій кімнаті зазвичай готуються до вистав актриси Ніна Ніколаєва-Годунок, яка колись ці плакати й вішала, та Ольга Лозовська.

Останній й змогли додзвонитись, тому вона одразу прийшла. Світлана Лобода, пояснивши, що є «фанаткою» Джона Бон Джові, попросила продати їй ці постери, на що, звісно, Лозовська відповіла, що хай забирає безкоштовно. Натомість Лобода подякувала й запропонувала кілька запрошень у першій ряд, вартість яких сягала 900 гривень. Після чого нарешті пішла до глядачів, які вже почали нудьгувати.

 

 

Джерело: http://press-centr.com/ua/news/12981_Loboda-vinesla-z-rivnenskoho-teatru-rechi-aktoriv


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися