Депутат Рівненської обласної ради потрапив у ДТП
Рівненщина

Депутат Рівненської обласної ради потрапив у ДТП

26 листопада 2015, 11:43
0
0
Сподобалось?
0

Вчора у Володимирці близько дев’ятої вечора в дорожньо-транспорту пригоду потрапив депутат Рівненської обласної ради від партії БПП «Солідарність» та директор Володимирецького лісгоспу Олександр Мисько. За попередньою інформацією на вулиці Повстанців зіткнулися BYD, на якому їхав 52-річний депутат, та «Ауді 100». Це порталу «ЧаРівне.інфо» підтвердили у відділі комунікації ГУ НП у Рівненській області. 

Повідомлення о 21.10 до поліції надійшло від лікарів Володимирецької райлікарні, куди потрапив інший учасник ДТП – місцевий житель, 1995 року народження. Утім, хто є винуватцем аварії поки що невідомо:

- Внаслідок зіткнення з травмами середньої важкості у травматологічне відділення Володимирецької райлікарні потрапив водій «Ауді». Наразі встановлюються обставини інциденту, допитуються свідки. Ми чекаємо доповнення з Володимирецького відділу поліції. Про це повідомимо пізніше, - зазначила начальниця відділу комунікації ГУ Національної поліції у Рівненській області Інна Березовська.

За неофіційною інформацією, Олександр Мисько намагається приховати факт своєї участі в ДТП, оскільки, за словами свідків, в цей час він перебував у нетверезому стані.

 

 

Джерело:

http://charivne.info/rivne-news/na-rivnenshchyni-deputat-oblrady-potrapyv-v-dtp


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися