Краєзнавчому музею у Здолбунові бути!
Рівненщина

Краєзнавчому музею у Здолбунові бути!

25 січня 2016, 10:55
0
0
Сподобалось?
0

Здобунівський районний історико-краєзнавчий музей отримав приміщення. Відповідне розпорядження затвердили в Кабінеті Міністрів. Однак, сталося це лише після звернення надісланого тоді ще кандидатом у депутати Рівненської обласної ради Володимиром Ковальчуком.

Зокрема, ще у липні 2015-го року він підготував проект рішення Міністерства економічного розвитку про передачу будівлі у спільну власність громад Здолбунова та Здолбунівського району. Дане рішення Володимир Ковальчук надіслав також міністру внутрішніх справ Арсену Авакову та, від імені народного депутата Ігоря Мосійчука, підготував відповідне депутатське звернення до керівника МВС.

Як результат, 20 січня Кабінет Міністрів передав з державної власності зі сфери управління МВС України у спільну власність територіальних громад Здолбунівського району будівлю для розміщення Здолбунівського районного історико-краєзнавчого музею. У розпорядженні йдеться, що зроблено ще один крок до формування належних матеріально-технічних умов для створення та функціонування музейної справи.

- Це спільна перемога. І моя, і жителів Здолбунівського району, і колег з Верховної Ради Ігоря Мосійчука та Андрія Лозового, які підтримали нас з громадою у прагненні створити районний історико-краєзнавчий музей. Дякую усім за те, що вірили у нашу справу. Тепер працюватимемо над наповненням експозицій, аби музей у Здолбунові приваблював все більше відвідувачів та знайомив туристів з історією краю, - зазначив Володимир Ковальчук.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися