Корабля змайстрував з копійок
Рівненщина

Корабля змайстрував з копійок

3 березня 2016, 17:50
0
0
Сподобалось?
0

Два роки працював над унікальним кораблем 24-річний Віталій Мисонець із міста Дубна. На створення 20-кілограмової конструкції пішло більше п’яти тисяч монет, тобто 365 гривень.

– Виявляється, зібрати стільки дрібних копійок не так уже й просто. Відкладали з дружиною всю здачу з магазинів, вимінювали монети у друзів, родичів, знайомих. Навіть водій однієї маршрутки підсобляв дріб’язком, – посміхається Віталій. – Загалом на створення цього корабля знадобилося п’ять тисяч монет номіналом п’ять копійок та 500 – по десять. Ще із тринадцяти п’ятигривневих купюр зробив вітрила. Якщо порахувати, то загалом мій виріб складається із 365 гривень. Усе кріпив на спеціальний клей. Хоча майструвати лайнера було важко, він жодного разу не розсипався. Конструкція доволі міцна, її можна спокійно переносити з місця на місце. До речі, працював без жодних ескізів.

Роботу над копійчаним судном Віталій Мисонець завершив кілька днів тому. Виріб вийшов настільки вдалим, що до кінця року майстер планує створити ще один. Щоправда, модель майбутньої конструкції поки що тримає у секреті.

Марія МАРТИНЮК,

Рівненська область

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися