Рівненщина

У Рівному мешканцям багатоповерхівки без їх згоди хочуть встановити газовий лічильник

20 травня 2016, 13:16
0
0
Сподобалось?
0

Мешканці будинку, що на вулиці Князя Володимира, 36 у Рівному обурилися, що у їх будинку без їх згоди встановлюють газовий лічильник. Сьогодні, коли працівники ПАТ “Рівнегаз” приїхали проводити роботи мешканці вийшли протестувати цьому.

За словами рівнянки Галини Кучер, яка проживає у цьому будинку, ніхто з мешканців згоди на встановлення газового лічильника у будинку не давав.

- Зрозумійте, в одній квартирі проживає одна-дві людини, в іншій — п'ять. Чому ми маємо платити ще за когось? Такі речі не можуть проводитися без згоди мешканців. Тому до будинку вийшли люди, які намагалися зупинити працівників “Рівнегазу” та відмовитися від встановлення цього лічильника. Поки ж мешканці виступали проти цього, оголошення про те, що сьогодні встановлюватимуть лічильник, біля кожного під'їзду познімали. Адже у нашому будинку 159 квартир і вже 68% мають газові лічильники, бо встановили їх самі. Думаю, на решту квартир могли б вже знайти кошти. Наразі ми готуємо звернення мешканців щодо відмови від встановлення газового лічильника, - каже Галина Кучер.

Тим часом роботи щодо монтажу лічильника у будинку так і не почалися. Мешканці розповідають, що поки що їх перенесли. Чи встановлюватимуть його взагалі — питання відкрите. 

 

 

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися