Рівненщина

Псих проломив бабусі черепа

20 вересня 2017, 15:16
0
0
Сподобалось?
0

Правоохоронці встановили особу чоловіка, який 13 вересня позбавив життя 73-річну жительку Рівного. Раніше судимому 34-річному сусіду загиблої повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства.

Нагадаємо, 13 вересня  на балконі власної квартири виявили тіло жінки з тілесними ушкодженнями. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть настала унаслідок відкритої черепно-мозкової травми та перелому кісток черепа.  Поліцейські встановили, що на світанку того ж дня з квартири лунали крики. Утім, мешканці багатоповерхівки не звернули уваги, адже через проблеми зі здоров’ям у рівнянки подібне відбувалося не раз. Та все ж сусіди повідомили родичів, які у подальшому і виявили жінку мертвою.

Проведеними розшуковими заходами, працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції спільно з оперативниками обласного управління встановили зловмисника, який позбавив життя рівнянки. Ним виявився 34-річний чоловік, який мешкає поверхом вище. Відомо, що чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Крім того, він перебуває на обліку через психічні розлади. Під час огляду прибудинкової території поліцейські виявили свіжо присипану яму, у якій знаходився будівельний молоток зі слідами крові.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися