Рівненщина

Вилучили канабісу на 15 тисяч

25 січня 2019, 18:24
0
0
Сподобалось?
0

У рамках кримінального провадження за фактом незаконного зберігання наркотичних речовин сьогодні, 25 січня, поліцейські Вараського відділу поліції на підставі ухвали суду провели обшук за місцем проживання 37-річного місцевого жителя.

Дільничні офіцери спільно зі слідчими виявили у квартирі чоловіка згортки, пакети та ємності із сухою подрібненою рослиною коноплі загальною вагою близько 500 грамів. За цінами «чорного» ринку вартість цього виду наркотиків становить майже 15 тисяч гривень.

37-річний власник помешкання неодноразово засуджений за вчинення крадіжок, хуліганства та нанесення тілесних ушкоджень. Як пояснив він поліцейським, рослини коноплі влітку минулого року самостійно виростив біля міського сміттєзвалища. Зібраний урожай зберігав у квартирі для власного споживання. Відповідно до освідчення, проведеного лікарем-наркологом, на час обшуку чоловік перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Вилучений канабіс направили до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення експертизи, за результатами якої слідчими буде прийняте відповідне процесуальне рішення, зокрема й повідомлення про підозру. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися