Скандал у Рівненському ТЦК: військком у службовому кабінеті цілувався з різними дівчатами
Рівненщина

Скандал у Рівненському ТЦК: військком у службовому кабінеті цілувався з різними дівчатами

29 березня, 11:45
0
0
Сподобалось?
0

Мережею шириться відео, ймовірно, з начальником одного з ТЦК у Рівненській області. Кадри нібито були зняті під час таємного відеоспостереження у службовому приміщенні.

За даними Сухопутних військ, скандальне відео оприлюднили антиукраїнські джерела. На ньому видно, як військком у своєму кабінеті пристрастно цілується з різними дівчатами.

І поки триває службова перевірка, користувачі жваво обговорюють велелюбного військкома.

Не залишився осторонь і відомий український військовий, волонтер та актор Мирослав Гай. Він написав у Facebook, що йому шкода і військкома, і дівчат, відео з якими розлетілося Мережею.

"А мені шкода мужика з ТЦК, який цілувався з дівчатами на роботі. І дівчат шкода, що відео з ними виклали. Свободу любові! Особливо в умовах демографічної кризи! Потрібно мислити по-державницьки", – написав військовий.

Відео викликало жваве обговорення в Мережі. Військкома називають завидним нареченим і вже радять йти у шоу "Холостяк".

ЗСУ проведуть перевірку

У Сухопутних військах Збройних сил України проведуть службову перевірку щодо оприлюдненого відео за участі, ймовірно, начальника одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненської області.

Про це ідеться на сторінці Сухопутних військ ЗСУ у Facebook.

"У Мережі з антиукраїнських джерел шириться відео за участі, ймовірно, начальника одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненської області. З приводу оприлюдненого відео розпочато службову перевірку", - ідеться у повідомленні.

Надалі належна оцінка буде надана як змісту змонтованого відеоряду, часового проміжку, так і факту встановлення таємного відеоспостереження у службовому приміщенні, підкреслили у Сухопутних військах.

"Також ініційовано звернення до відповідних правоохоронних органів щодо сприяння у розслідуванні та обʼєктивному, всебічному з’ясуванні всіх обставин події", - сказано в повідомленні.

Водночас стосовно змісту відео військові деталей не надали.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися