Сказав, що їде на заробітки, а вирушив у зону АТО
Рівненщина

Сказав, що їде на заробітки, а вирушив у зону АТО

21 серпня 2014, 18:35
0
0
Сподобалось?
0

33-річний старший санітар третього резервного батальйону спеціального призначення Національної гвардії України солдат резерву Ігор Черняк - уродженець російського міста Забайкальськ Читинської області. Батько був військовим, тож родина часто переїздила. Останнім місцем служби Василя Черняка та постійного проживання сім'ї стало місто Золочів Львівської області. Ігор навчався у Золочівській ЗОШ №2 ім. Маркіяна Шашкевича, по закінченні якої вступив до Національного університету «Львівська політехніка». Після вишу працював у банку. Останнім місцем роботи було будівництво.
Від природи сором'язливий та спокійний Ігор здивував усіх активною участю у подіях на київському «Євромайдані». Потай від рідних та знайомих вступив добровольцем у батальйон «Донбас» і поїхав у зону проведення антитерористичної операції. Усі вважали, що чоловік перебуває на заробітках.
18 липня, близько 16.30, Ігоря Черняка не стало. Він загинув у битві з бойовиками за місто Попасна Луганської області. Того ж вечора на своїй сторінці у соціальній мережі бандити детально описали хід розстрілу українських військових та виклали фото особистих речей, документів та одягу вбитих «донбасівців».
Поховали Ігоря 26 липня у місті Радивилів Рівненської області, де проживає його мама.
Марія МАРТИНЮК,
Рівненська область


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися