Депутати Рівненської облради взялися за розконсервацію складу важкої бойової техінки
Рівненщина

Депутати Рівненської облради взялися за розконсервацію складу важкої бойової техінки

12 вересня 2014, 18:17
0
3
Сподобалось?
3

На позачерговій сесії Рівненської обласної ради обговорили питання «Про сприяння ремонту техніки, яка знаходиться на території Оржівської військової частини». Відповідну пропозицію вніс депутат Юрій Супрунюк. Він зазначив, що на території військової частини знаходиться чимало техніки, яку, відремонтувавши, можна використовувати у бою.

На складі зберігаються сотні БТРів та БРДМів, гармати, а також системи залпового вогню «Град», «Ураган».

Депутати прийняли рішення звернутися до Прем'єр-міністра України, керівників західних областей, щоб вони відвідали військову частину і самі оцінили її можливості. Обранці громади зобов'язали Рівненську облдержадміністрацію уже в бюджеті на цей рік відшукати 10 мільйонів гривень на ремонт зосередженої в Оржеві техніки. Також вирішено зорієнтувати центри зайнятості на терміновий пошук близько 200 робітників - токарів, електротехніків, фрезувальників, зварювальників та інших, які б змогли відремонтувати бронетехніку. Згадали у рішенні і військові комісаріати області. Їм поставили завдання провести ревізію військових спеціалістів з метою термінового їх спрямування на здійснення робіт на вказаній військовій техніці.

Тим часом голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов анонсував створення робочої групи, діяльність якої буде направлена на відновлення озброєння та військової техніки для потреб сил, задіяних в АТО.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися