Депутат попався на хабарі
Рівненщина

Депутат попався на хабарі

1 лютого 2015, 13:24
3
2
Сподобалось?
2

Вчора працівники УСБУ України в Рівненській області, спільно зі слідчими слідчого управління УМВС, під час одержання хабара у сумі двох тисяч гривень затримали депутата Корецької райради. Мова йде про Юрія Коробку.

Під час виконання доручення слідчого СУ УМВС України в Рівненській області, в рамках кримінального провадження на законні вимоги працівників депутат не реагував, чинив фізичний опір, перешкоджав проведенню слідчих дій та намагався втекти з місця події, повідомляє прес-служба міліції Рівненщини.

Відомості з даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою за вчинення в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає неправомірну вигоду з використанням наданої їй влади чи службового становища, предметом якого була неправомірна вигода у великому розмірі або вчинене службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб або повторно, або поєднане з вимаганням неправомірної вигоди), проводиться досудове розслідування. Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Крім того, йому доведеться відповідати ще й за опір працівникам правоохоронних органів під час виконання ними службових обов'язків за частиною 2 статті 342 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру у вчиненні Кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Ярослав
    Ярослав

    Бред, хабар у розмірі 2000 гр ? Юрій Корбка почав розкуручувати справу з незаконним отриманням прибутку ДАЇ. От йому і намагаються відімстити.

    1 лютого 2015, 17:52
    Відповісти
  • Володимир
    Володимир

    не 2 тис. грн а 2.5 , це раз, а по друге це була тільки частина хабаря. І поясніть мені будь ласка як можна " розкуручувати справу з незаконним отриманням прибутку ДАЇ" беручи у них гроші???

    8 лютого 2015, 18:20
    Відповісти
  • колян бу-бу
    колян бу-бу

    О! а глаза честные, как у нашего Ефремова, далеко может пойти.

    10 лютого 2015, 06:05
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися