Рятувальники Рівненщини співпрацюватимуть з польськими партнерами
Рівненщина

Рятувальники Рівненщини співпрацюватимуть з польськими партнерами

23 червня 2018, 12:33
0
0
Сподобалось?
0

21 червня у світлиці Аварійно рятувального загону спеціального призначення відбулась  конференція на тему: «Розвиток Firefighter combat challenge в Україні».

Як повідомляє rivne.media, під час конференції директором Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України полковником Володимиром Демчуком та представником фундації Firefighter combat challenge  Республіки Польща Єжи Кулічкі було підписано лист, який є підтвердженням зацікавленості ДСНС та фундації FCC Республіки Польща щодо налагодження партнерських стосунків у сфері розвитку спорту та організації спільних змагань. 

Також на конференції були присутні представники обласних  управлінь ДСНС України, які мали змогу обговорити основні питання даного напрямку.

Після проведення практичної частини начальник Головного управління запросив усіх учасників відвідати 2-гу державну пожежно-рятувальну частину м. Рівне, де відбуваються змагання за першість Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області з пожежно-прикладного спорту та «Найсильніший пожежний-рятувальник» за форматом «Firefighter Combat Challenge» серед пожежно-рятувальних підрозділів області.

 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися