Засудили батька, який підрізав власного сина
Тернопілля

Засудили батька, який підрізав власного сина

15 червня 2016, 17:06
0
0
Сподобалось?
0

Конфліктна ситуація що трапилася у лютому цього року ледь не закінчилася фатально в родині, яка проживає в Борщівському районі, що на Тернопільщині. Аби помститися синові за образи, 53-річний чоловік напідпитку взяв ніж та наніс родичу умисне тяжке тілесне ушкодження. За що і потрапив на лаву підсудних.

Молодого чоловіка медики вчасно прооперували, врятувавши йому життя. Поліцейські з’ясували, що ножове поранення потерпілому спричинив батько.

У день трагічних подій мати зателефонувала до сина, який проживає у сусідньому селі, та поскаржилася на нетверезого батька. Молодий чоловік поїхав до батьків. Свого тата він застав поблизу магазину, коли той випивав оковиту. Це розізлило молодика і він почав докоряти родичу. Від словесної перепалки перейшов до стусанів. Тієї ночі син залишився ночувати у батьків. Близько 2 години ночі прокинувся голова сімейства. Ображений чоловік вирішив помститися сину за побої. Взяв ніж та пішов до кімнати, де спав молодий чоловік. Один удар, який завдав пенсіонер, ледь не виявися фатальним для потерпілого. Проте його вчасно доправили до лікарні.

Районний суд міста Борщів визнав чоловіка винним у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, та засудив до п’яти років позбавлення волі, щоправда з іспитовим терміном на три роки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися