На Тернопільщині чоловік застрелив дружину і двох поліцейських, які приїхали на затримання
Тернопілля

На Тернопільщині чоловік застрелив дружину і двох поліцейських, які приїхали на затримання

23 серпня 2016, 18:59
0
0
Сподобалось?
0

Трагедія сталася у селі Бабинці Борщівського району. 45-річний місцевий житель, за попередньою версією, на ґрунті ревнощів вбив свою дружину. Про постріли на господарстві сусіда правоохоронців повідомив житель Бабинців. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Як зазначають у прес-службі поліції Тернопільської області, правоохоронці були у повному екіпіруванні, одягнені в бронежилети. На момент їх прибуття жінка була вже мертвою. Її тіло лежало в підсобному приміщенні, а поруч сидів озброєний чоловік. Поліцейські оточили господарство та почали перемовини зі зловмисником. Чоловік відкрив вогонь. Першим пострілом злочинець поранив у ногу інспектора поліції Сергія Танасійчука. Зараз лейтенанта прооперовано, його життю загрози немає. Друга куля, випущена з мисливської рушниці, стала смертельною для оперуповноваженого Олександра Рудика. Майора поліції було вбито пострілом у шию.

На місце трагедії прибув спеціальний підрозділ «Сокіл». Правоохоронці по периметру оточили господарство з якого вів стрільбу господар, аби убезпечити інших жителів населеного пункту. Вбивця на контакт не йшов. Було прийнято рішення про штурм. Під час спецоперації смертельного поранення зазнав ще один співробітник борщівської поліції. Інспектор Андрій Чернятинський загинув на місці.

Працівники поліції знешкодили вбивцю. На місці трагедії побувала голова Нацполіції Хатія Деконаїдзе.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися