Тендітна жінка прогнала грабіжників
Тернопілля

Тендітна жінка прогнала грабіжників

10 жовтня 2014, 11:54
0
0
Сподобалось?
0

Неординарна історія трапилася у Тернополі: мати двох діток не злякалася грабіжників, які залізли до її квартири. Більш за те: Лілія кинулася їх наздоганяти. Після усього молодший син запитав: «Мамо, про що ти думала, коли побігла за бандитами?» Жінка каже, що нею рухали почуття гніву та образи.
Повернувшись з дітьми з прогулянки, Ліля виявила двері своєї квартири відімкненими. Почула всередині помешкання голос: «Хтось зайшов» - і миттю замкнула двері ззовні, зателефонувала чоловікові та в міліцію. Зрозумівши, що потрапили в пастку, грабіжники спробували вибити двері. Їм це не вдалося. На балконі сьомого поверху, де відбувалися події, вони побачили відхилену шибку на лоджії сусідської квартири і перелізли туди, продемонструвавши дива акробатики. У квартирі відпочивала жінка. Коли побачила трьох гевалів, втратила дар мови, але слухняно відчинила їм балконні двері.
Грабіжники вийшли з під'їзду, але внизу зіштовхнулися із потерпілою власницею квартири. Лілія побігла за ними з ввімкненою камерою телефону. Одного зі злодіїв їй вдалося загнати в людне місце, де бандита скрутили перехожі. Затриманий - 28-річний львів'янин, який раніше відсидів за крадіжки та розбійний напад. Чоловік зізнався, що того дня в Тернополі він зі спільниками обікрав дві квартири. А на третій спіймав облизня...
Правоохоронці розшукують інших двох злодіїв. А безстрашній (і доволі тендітній) Лілії керівництво обласної міліції подарувало цінний годинник та збірку Тараса Шевченка.
Світлана КЛОС,
м. Тернопіль


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися