Рідна мама у Вінниці намагалася втопити дитину: врятував курсант
Вінничина

Рідна мама у Вінниці намагалася втопити дитину: врятував курсант

17 квітня, 14:15
0
0
Сподобалось?
0

У Вінниці курсант Харківського національного університету внутрішніх справ Артем Макаров врятував із ріки 8-річного хлопчика, якого намагалася втопити рідна мати.

Про це повідомила поліція Вінницької області.

Курсант йшов набережною ріки Південний Буг та почув крик дитини.

За словами Артема, він побачив, як жінка штовхає хлопчика в річку, а потім, занурившись разом із ним у воду, намагається втопити.

– Хлопець не розгубився, миттєво стрибнув у річку та витяг дитину на берег. Хлопчика з цілковитим переохолодженням госпіталізували, – йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці затримали 40-річну мати дитини. Жінці повідомили про підозру за ч. 2 ст. 15, п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство малолітнього). Санкція статті передбачає покарання до п’ятнадцяти років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Стан хлопчика

Як розповіла Суспільному начальниця відділу ювенальної превенції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Інна Михайловська, з дитиною все добре, до хлопця в лікарню приходить батько.

– Надалі будуть ухвалюватися рішення про повернення дитини у сім’ю та подальшу психологічну допомогу, — наголосила Інна Михайловська.

За словами директорки міського центру соціальних служб Наталії Добровольської, сім’я на обліку не перебувала. У родині є ще одна дитина, яка навчається у 7 класі.

Суд над матір’ю

Суспільне із посиланням на джерела повідомило, що 17 квітня Вінницький міський суд обрав жінці запобіжний захід у вигляді поміщення до психіатричного закладу в умовах, що виключають небезпечну поведінку підозрюваної.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися