Комбат 14 ОМБР відмовився приймати «відремонтовані» на заводах танки
Волинь

Комбат 14 ОМБР відмовився приймати «відремонтовані» на заводах танки

8 січня 2015, 23:29
1
11
Сподобалось?
11

Командир танкового батальйону 14-ї бригади підполковник Валерій Дуріхін відмовився прийняти кілька десятків танків, які військова частина мала б отримати після капремонту з бронетанкових заводів. Проте ремонт виявився умовним. Валерій Дурхін, підрозділ якого має досвід бойових дій під Лисичанськом та на Савур-Могилі, не змінив свого рішення навіть попри тиск старших офіцерів та представника командування. Про це розповів у «Фейсбук» волонтер колишньої 51-ї, а нині 14-ї ОМБР з Володимира-Волинськго Костянтин Зінкевич.

«Я не буду переповідати, які вади у машин, але у кращому випадку вони годились би бути у ролі с/г трактора. «Рука» бронетанкового завода відчувалась лише у свіжій фарбі, яка була покладена на вологий танк. Тому і злазить при дотику.
Найцікавішим є те, що керівництво бронетанкового заводу готове підписати угоду з Міноборони і виконати усі роботи. І навіть має чим, і є кому працювати. Але чомусь ніхто з ними про це не домовляється. А танкісти 51-ї у машини, які швидко можуть стати їхніми трунами, не сядуть. Між іншим, танковий батальйон 51-ї бригади на останніх навчаннях (до війни) став найкращим танковим батальйоном Збройних Сил України!», - написав Зінкевич.
Також він звернувся до Давида Араханії, Юрія Бірюкова, Тараса Слободянюка та Юрія Бутусова, аби вони допомогли донести цю проблему до розпорядників коштів Міноборони.

«Нам потрібні живі танки! Нам потрібні живі танкісти!», - підкреслив Зінкевич.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Алла
    Алла

    порозтрілювати бл...ядів за такий ремонт.

    9 січня 2015, 12:14
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися