У Луцьку продовжують підсовувати «ліві» квитанції на оплату під час виготовлення біометричних паспортів
Волинь

У Луцьку продовжують підсовувати «ліві» квитанції на оплату під час виготовлення біометричних паспортів

25 січня 2015, 21:05
3
4
Сподобалось?
4

На Волині, як і по всій країні, є певний ажіотаж щодо отримання закордонних паспортів нового зразка. За біометричним посвідками з чипом біля приміщення Державної міграційної служби у Луцьку вишикуються черги. Хоча паспорт новий, проте деякі процедури залишаються зі старого життя. Зокрема людям пропонують платити не тільки передбачений законом платіж – вартість паспортного документа, а й підсовують ще одну квитанцію на страховий збір, який коштує 75 гривень. Про це розповів заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик. Він звернувся до правоохоронних органів, аби вони перевірили інформацію.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • лучанин
    лучанин

    Все як завжди. і для чого створювати якісь там антикорупційні бюро, якщо сама держава і є тривалий час головним корупціонером.

    25 січня 2015, 21:37
    Відповісти
  • Клієнт ДМС
    Клієнт ДМС

    У Волинській ДМС працівники навіть зарплату не знімають по декілька років з картки, їм вистачає і без зарплати. Беруть готівкою, а платежі роблять самі і тільки ті, що обовязкові, а решту залишають собі, а там нормально виходить. Багато працівників в Ощадбанку можна в обід побачити, корупція процвітає.

    25 січня 2015, 22:09
    Відповісти
  • ната
    ната

    я здавала на першому ж тижні, жодних додаткових платежів не сплачувала!!! 518 грн + комісія банку. Може, це далі на Кравчука такі послуги пропонують? але там біометричних паспортів не виготовляють, лише закордонні старого зразка.

    26 січня 2015, 00:04
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися