На Волині засудили п’яного водія, який збив двох велосипедистів
Волинь

На Волині засудили п’яного водія, який збив двох велосипедистів

9 березня 2015, 11:41
0
0
Сподобалось?
0

Автомобіль «Ауді-100», рухаючись автодорогою Доманове-Самари, поблизу села Млинове Ратнівського району збив двох велосипедистів. Спочатку зловмисник із місця пригоди втік, а потім повернувся, щоби... подивитися.

Досудовим слідством встановлено, що за кілька годин до аварії водій з друзями чаркували. Після застілля компанія вирішила повернутися додому. Незважаючи на свій безпорадний стан, водій сів за кермо автівки. Поблизу села Млинове некерований автомобіль збив двох велосипедистів, які рухались у попутному напрямку…

Молодики вийшли із автомобіля. Жінка, схилившись над закривавленим чоловіком, просила допомогти. Однак, не дочекавшись її, вона вихопила у одного із них телефон та викликала швидку. На жаль, чоловіка врятувати не вдалося.

Ратнівський суд Волинської області за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, присудив винуватцю чотири роки ув’язнення з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися