Для потреб 14 ОМБР благодійники відремонтували три вантажівки
Волинь

Для потреб 14 ОМБР благодійники відремонтували три вантажівки

14 квітня 2015, 23:14
0
0
Сподобалось?
0

Три автомобілі ЗІЛ 131 для перевезення особового складу та боєприпасів відремонтували для потреб військовослужбовців 14 окремої механізованої бригади автомеханіки ТзОВ «П’ятидні». Минулого тижня ці машини доставлено в розташування військової частини. 

За словами спеціалістів, здебільшого вони поралися з двигунами та гальмівними системами вантажівок. В середньому на ремонт одного ЗІЛа чоловіки витрачали тиждень. Спочатку проведення антитерористичної операції вони поставили на колеса дев’ять автомобілів 14 ОМБР та один УРАЛ військової частини А4559, яка базується в селищі міського типу Оржів Рівненської області. 
Керівник ТзОВ «П’ятидні» та фундатор Благодійного фонду «Волинь-2014» Валерій Діброва повідомив, що окрім ремонту транспортних засобів, для потреб 14 окремої механізованої бригади привезено 48 пар військових чобіт. А підприємства «Волинь-Кальвіс» та «Модерн-Експо» виготовили понад 800 комплектів спеціальних приладів для фіксації транспортних засобів.
У свою чергу, начальник автомобільної служби 14 ОМБР Віталій Камар подякував Фонду та Валерію Діброві за відремонтовану військову техніку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися